Portfolio Make You

Onderstaand is een kleine greep uit het portfolio van Make You. Naast onderstaand portfolio heeft Make You tientallen websites ontwikkeld voor Dudesquare

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Bakeryinstitute.nl

"Je kunt bij het Bakery Institute terecht voor korte en lange programma's voor mensen met weinig tot geen voorkennis en vaktechnische weekcursussen voor professionals. Ook kan je je in 9 weken laten omscholen tot volleerd brood- of banketbakker! Wij zijn ook gestart met opleidingen voor het middle management, gastvrouwen of -heren in de bakkerij en 1 en 2 daagse trainingen voor consumenten."

Bakeryinstitute.nl is op 22 maart 2014 opgeleverd en is gebouwd in wordpress.

Website: http://www.bakeryinstitute.nl
Design: Make You
Gebruikte techniek(en): Wordpress, HTML5, CSS3, Responsive design

verbouwregie.nl

"Mijn naam is Hans Willemsen en ik ben 48 jaar. Na een opleiding MTS Bouwkunde / Restauratietechniek ben ik mijn bouwkundige loopbaan begonnen als werkvoorbereider. Al snel bleek mijn hart buiten op de bouwplaats te liggen en als bouwkundig uitvoerder zette ik mijn loopbaan voort waarin ik werkzaam was bij grote tot middelgrote aannemersbedrijven op grote bouwprojecten. Het DeLaMar theater en Centraal Station Den Haag zijn enkele voorbeelden."

Verbouwregie.nl is in 2013 opgeleverd en is gebouwd in wordpress. Voor verbouwregie.nl zijn er een aantal plugins voor wordpress op maat gemaakt.

Website: http://www.verbouwregie.nl
Design: Raw Pixel
Gebruikte techniek(en): Wordpress

Nivannah.nl

"Ik ben Tamara en ik woon in Haarlem, samen met mijn man en twee kinderen. Na diverse opleidingen te hebben gevolgd en vooral veel te hebben gedaan aan persoonlijke en spirituele groei, vond ik het tijd om mijn kennis en ervaring met jullie te delen. Bij Nivannah kun je o.a. terecht voor Bachremedies, magnetiseren, creatieve- en spirituele workshops, lezingen en cursussen. Maar ook voor een kopje koffie en even bijpraten ben je welkom. Nivannah is een plek om ervaringen te delen of even lekker tot jezelf te komen."

Nivannah is in opdracht van Raw Pixel ontwikkeld in Wordpress en is in 2012 opgeleverd

Website: http://www.nivannah.nl
Design: Raw Pixel
Gebruikte techniek(en): Wordpress

Gierzwaluwkolonieregulierstraathaarlem.nl

Gierzwaluw Kolonie Regulierstraat Haarlem is een website waar Hans Willemsen, een gierzwaluwen enthousiasteling, regelmatig updates geeft over het wel en wee van gierzwaluwen. Jaarlijks komen de gierzwaluwen terug naar de nestkasten welke hangen aan de woningen in de Regulierstraat

Voor deze website zijn er video servers geinstalleerd waardoor er live video beelden te zien zijn in de nestkasten zelf. De website is opgebouwd in wordpress en opgeleverd in 2011. Jaarlijks wordt er onderhoud gepleegd aan de website en regelmatig komt er nieuwe functionaliteit bij.

Website: http://www.gierzwaluwkolonieregulierstraathaarlem.nl
Design: Raw Pixel
Gebruikte techniek(en): Wordpress

Gierzwaluwbescherming.nl

"GBN zet zich in voor de bescherming van gierzwaluwen door het zonder verstoren van de nesten, monitoren van de broedende vogels met camera."

Alhoewel de website in 2013 is opgeleverd is het uiteindelijke resultaat niet het gewenste resultaat. Om deze reden is Make You bezig met de ontwikkeling van een nieuwe versie voor Gierzwaluw Bescherming Nederland.

Website: http://www.gierzwaluwbescherming.nl
Design: Raw Pixel
Gebruikte techniek(en): Wordpress